Išjungti tinklelį Naujojoje Zelandijoje

Anonim

Pažvelkite į šį apsvaiginimo namus Didžiojoje barjerinėje saloje, kur nėra prieigos prie savivaldybės vandens ar elektros. Taip, jūs tai prisimenate: kiekvienas salos tūkstantis nuolatinių gyventojų nepaprastai gyvena prie tinklo. Lance ir Nicola Herbst sukūrė namą, dirba su krašto gudrybėmis ir daug dėmesio skiria uždaroms patalpoms ...

Su visomis savo šiuolaikinėmis nuostatomis (saulės kolektoriais, vandens surinkimo sistema ir kitais tinklais nešvariais reikmenimis), šis namas vis dar projektuojamas ne priešingai nei šiame rajone rastos medienos rėmai.

Būtinai perskaitykite "Dwell" skaidrių demonstraciją, kuri parodo, kaip svetainė palaiko savo vandenį. Ir nepraleiskite viso straipsnio, kurį čia rasite.

(Paveikslėlis: laikyti žurnalą.)